OVER

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DHALEKTRO

EMMANUEL D'HAENE: ZAAKVOERDER - INSTALLATEUR


Zelf elektrotechnisch installateur sinds 2000, startte Emmanuel D'haene in 2006 zijn zelfstandige zaak, die na enkele jaren de naam DHALEKTRO kreeg. Met tonnen ervaring op zak gaat hij sindsdien enthousiast aan de slag met al uw elektrotechnische vragen. 


Dankzij constante bijscholing plaatst hij nu niet alleen uw elektrische installaties en verlichting, maar bouwde hij ook expertise op in domotica-systemen, zonnepanelen, inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking en ventilatiesystemen.


Om projecten van A tot Z te kunnen opvolgen, specialiseerde hij zich bovendien verder in het plaatsen van sanitaire installaties, centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, rioleringswerken, enz.


Maar ook daar stopt het geenszins voor deze technische duizendpoot. U kunt ook voor andere klussen op hem beroep doen: gyprocwerken, houtstijlwanden, zelfs het plaatsen van laminaat behoort tot de mogelijkheden.Kortom: DHALEKTRO bvba verzorgt met enthousiasme uw totaalprojecten! GOEDE SERVICE, TRANSPARANTE WERKWIJZE EN KWALITEITSVOLLE MATERIALEN, DAAR GAAN WE VOOR!


KLAAR OM AAN UW DROOMWONING TE WERKEN?

Contact 

+32 476 90 52 74

info@dhalektro.net

Blommestraat 10, 8570 Anzegem